بازگشت به فرم جستجو »

نمایش نتایج جستجو برای

نویسنده: مسعود تقی زاده


موارد یافت شده: 28

1 - مدل سازی ریاضی خشک کردن کف پوشی پالپ طالبی (چکیده)
2 - بررسی ویژگی های کف پالپ طالبی با استفاده از پردازش تصویر (چکیده)
3 - بررسی رفتار چسبناکی پودر مواد غذایی و تکنیک های تعیین آن (چکیده)
4 - Foam-Mat Drying of Cantaloupe (Cucumis melo): Optimization of Foaming Parameters and Investigating Drying Characteristics (چکیده)
5 - بررسی اثر بسته بندی MAP و پوشش خوراکی کیتوزان بر ویژگی های رنگی و بافت سنجی خیار گلخانه ای طی دوره نگهداری (چکیده)
6 - بررسی اثر نوع بسته بندی و شرایط نگهداری بر ویژگی های فیزیکو شیمیایی و حسی خبار گلخانه ای (چکیده)
7 - کاربرد تصویربرداریابرطیفی مرئی-مادون قرمز و روش های آنالیز چند متغیره جهت پیشگویی رطوبت و سختی مغزهای پسته برشته شده در شرایط مختلف (چکیده)
8 - بررسی اثر دما، زمان و سرعت جریان هوای برشته کردن بر خصوصیات بافتی مغزهای پسته (چکیده)
9 - کاربرد طیف سنجی مرئی- فروسرخ برای پیشگویی رطوبت و نیروی شکست مغزهای پسته طی شرایط مختلف برشته کردن (چکیده)
10 - بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی فیبر پوسته و مغز هسته خرما (چکیده)
11 - The Kinetics of Infrared Drying of Lemon (Citrus Lemon (L.) Burms.F) (چکیده)
12 - Kinetics of Color and Physical Attributes of Cookie during Deep-Fat Frying by Image Processing Techniques (چکیده)
13 - ارزیابی راندمان استخراج روغن ارده و مقایسه کنجاله کنجد روش های مختلف روغن کشی (چکیده)
14 - ارزیابی راندمان استخراج روغن ارده و مقایسه کنجاله کنجد روش های مختلف روغن کشی (چکیده)
15 - بررسی تغییرات فیزیکو شیمیایی بژی (نوعی کلوچه ی سرخ شده) هنگام سرخ شدن به روش عمیق (چکیده)
16 - Applications of hyperspectral imaging in grains and nuts quality and safety assessment; a review (چکیده)
17 - Modeling the time-dependent rheological behavior of pistachio butter (چکیده)
18 - Hyperspectral imaging combined with principal component analysis for surface damage detection on white mushrooms (Agaricus bisporus (چکیده)
19 - Hyperspectral imaging for the investigation of quality deterioration in sliced mushrooms (Agaricus bisporus) during storage. (چکیده)
20 - Identification of mushrooms subjected to freeze damage using hyperspectral imaging (چکیده)
21 - Prediction of white button mushroom (Agaricus bisporus) moisture content using hyperspectral imaging (چکیده)
22 - The potential of visible-near infrared hyperspectral imaging to discriminate between casing soil, enzymatic browning and undamaged tissue on mushroom (Agaricus bisporus) surfaces. (چکیده)
23 - Comparison of hyperspectral imaging with conventional digital imaging for quality evaluation of Agaricus bisporus mushrooms. (چکیده)
24 - Use of hyperspectral imaging for evaluation of the shelf-life of fresh white button mushrooms (Agaricus bisporus) stored in different packaging films (چکیده)
25 - Modeling Time-Independent Rheological Behavior of Pistachio Butter (چکیده)
26 - Specific Heat of Pistachio as a Function of Temperature and Variety (چکیده)
27 - Study on rheological properties of pistachio butter (چکیده)
28 - The specific heat of pistachio nuts as affected by moisture content, temperature, and variety (چکیده)
لینک های پیشنهادی

 

30 جستجوی اخیر